HTML

MÁK FC

A MÁK FC a BCE gazdmatosait, gazdelemzőket, és barátaikat tömörítő kispályás labdarúgó csapat. Kedves Olvasó, itt találhasz aktuális infókat, statisztikákat és magánvéleményeket is. Barátságos meccsekre felkéréseket szívesen fogadunk. Szponzorációs megállapodásokat örömmel kötünk bármilyen céggel vagy magánszeméllyel.

Friss topikok

  • nbcee: Még nem írták ki, ha megtudok valamit, írok iwiwen, addig is készüljetek úgy, hogy 18:00. (2008.11.09. 16:27) Rájátszás
  • tomitom: Na ahogy látom ma már 18.45kor játszunk. rettegjetek, jövök (2008.10.06. 12:18) MÁK FC - Muffkátli
  • wegi: Tomitomot kölcsönbe adja a klub az őszi szezonra Hollandiába, de tavasszal visszatér a Mák Fcbe. A... (2008.08.17. 00:54) Átigazolások, pletykák
  • nbcee: Kis kiegészítés: Az ellenfelek néha (3-szor) úgy döntöttek, hogy nem jönnek játszani, csak sajnos ... (2008.04.16. 23:45) Az ELTE Ligáról (vélemény)
  • Ravenhill: Én az angol focit szeretem, legyetek fekete-fehérek. :) Róluk már film is készült - lehet, hogy ti... (2008.03.27. 20:10) Mezvásárlás előtt

Az ELTE Ligáról (vélemény)

2008.03.22. 02:02 nbcee

Az első szezonunkban némi gondot okozott, hogy egy-két meccsen túl sokan akartunk játszani, valamint csapatnak is jobban össze kellett még érnie, így felvetődött, hogy indulhatnánk egy másik ligában is a közgázos mellett. Az ELTE Lágymányosi bajnokságára esett a választásunk. A nevezési díj töredéke volt csak a közgázosnak, és így bele is vágtunk. Már az induláskor az volt a csapaton belüli vélemény, hogy a Közgáz Ligára koncentrálunk, az ELTE "csak" a második számú bajnokság lehet a számunkra. Ez bizony rányomta a bélyegét az eredményeinkre, melyek nem voltak túl fényesek. A vége felé sikerült magunkra találni, de így is csak a középmezőnybe tudtunk bekerülni.

Sajnos a szezon végén fel sem merült bennünk, hogy még egyszer nevezzünk. Ennek több oka is volt, de nem a szervezők táján kell ezeket keresni. Mindössze egyszer követtek el vélhetően hibát, mikor nem volt bíró az egyik meccsen, egyébként végig rendesek voltak.

Az egyik probléma a pályák beton borítása volt. A csapatból többen féltették az izületeiket, ínszalagjaikat, nehogy kiújuljon egy-egy korábbi sérülésük. Amikor pl. falevelek vagy víz került a pályára, nos az sem volt egy leányálom.

A másik probléma a távolság volt. A BEAC pálya még egész elérhetőnek tűnt, de persze a meccseink nagy részét a KCSSK-n kellett lejátszani. Az viszont már bent volt Buda szívében, így előfordult párszor, hogy vésztoborzást kellett csinálni. Ez elsőre kis panasznak tűnhet, de a csapat állandó tagjai egy kivétellel a pesti oldalon laknak, elég messze a pályától, és bizony egy KCSSK-lakókból verbuvált csapatnak megvolt a helyzeti előnye, na de nem akarok irigykedni. Persze az ELTE bajnokság alapvetően az ELTE-seknek lett kitalálva...

Az egyes ellenfelek focitudás, sportszerűség tekintetében nem sokban különböztek a közgázos csapatoktól. Valahol az volt a baj, hogy nem éreztük a magunkénak a bajnokságot, ezt a közeget. Az eredmények elmaradása csak továb erősítette ezt, pedig ha igazán komolyan tudtunk volna magunkat odatenni, talán még dobogó is lehetett volna belőle. Ki tudja?

Összefoglalva: mindössze 8500 forintért játszhattunk elég sokat, és erre akkor mindenképpen szükség volt. Jelenleg csak 4+1-ben lehetne ez ELTE-n játszani és csak a Mérnök utcában, egyik feltétel sem túl kedvező a mi szempontunkból. Az ELTE-től nem haraggal, inkább szomorúan váltunk el.

1 komment

Címkék: vélemény elte liga

A bejegyzés trackback címe:

https://makfc.blog.hu/api/trackback/id/tr67391826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nbcee 2008.04.16. 23:45:54

Kis kiegészítés: Az ellenfelek néha (3-szor) úgy döntöttek, hogy nem jönnek játszani, csak sajnos ezt elfelejtették közölni velünk.
süti beállítások módosítása