HTML

MÁK FC

A MÁK FC a BCE gazdmatosait, gazdelemzőket, és barátaikat tömörítő kispályás labdarúgó csapat. Kedves Olvasó, itt találhasz aktuális infókat, statisztikákat és magánvéleményeket is. Barátságos meccsekre felkéréseket szívesen fogadunk. Szponzorációs megállapodásokat örömmel kötünk bármilyen céggel vagy magánszeméllyel.

Friss topikok

  • nbcee: Még nem írták ki, ha megtudok valamit, írok iwiwen, addig is készüljetek úgy, hogy 18:00. (2008.11.09. 16:27) Rájátszás
  • tomitom: Na ahogy látom ma már 18.45kor játszunk. rettegjetek, jövök (2008.10.06. 12:18) MÁK FC - Muffkátli
  • wegi: Tomitomot kölcsönbe adja a klub az őszi szezonra Hollandiába, de tavasszal visszatér a Mák Fcbe. A... (2008.08.17. 00:54) Átigazolások, pletykák
  • nbcee: Kis kiegészítés: Az ellenfelek néha (3-szor) úgy döntöttek, hogy nem jönnek játszani, csak sajnos ... (2008.04.16. 23:45) Az ELTE Ligáról (vélemény)
  • Ravenhill: Én az angol focit szeretem, legyetek fekete-fehérek. :) Róluk már film is készült - lehet, hogy ti... (2008.03.27. 20:10) Mezvásárlás előtt

Átigazolások, pletykák

2008.08.01. 14:36 Erik10

Így ebben a nyári pangásban is jelentkezik a Mák FC blog igen lelkes szerkesztői csapata.

Ezúttal az átigazolási pletykákat megcáfolandó. Több internetes hírportálon megjelent cikkekkel ellentétben, nem várható túl nagy keretbővítés. Így csak egy-két esetleg három - az újonan felvett gazdelemzősöktől függően - igazolás várható. Vincze József is marad, hiába a híresztelések, a klub nem kapott hivatalos ajánlatot az FC Barcelona csapatától. A szurkolók nagy kedvencét, Németh Bertalant sokan hírbe hozták a kecsói elit-csapattal, ám megállapodás ebben az ügyben sem született.

Az előszezon javában zajlik, felkészülési meccsek egyelőre még nem várhatók, de a jövőben bármi megtörténhet. Sérülésről nem kaptunk információt, a személyi edzés programjával minden játékos nagyszerűen halad. Az erőnléti edző tanácsára most jobbára a pihenésen a hangsúly.

A játékosokat szeptemberben majd személyesen megkeresi a csapatkapitány. Az összetartás időpontja még nincs napirenden, de amint elérhető lesz közzétesszük.

További jó felkészülést kíván a szerkeszőség!

1 komment

Címkék: pletykák felkészülés előszezon átigazolások

A bejegyzés trackback címe:

https://makfc.blog.hu/api/trackback/id/tr77596070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wegi 2008.08.17. 00:54:19

Tomitomot kölcsönbe adja a klub az őszi szezonra Hollandiába, de tavasszal visszatér a Mák Fcbe. A szerződés részleteiről nem sikerült hírt kapnunk.
süti beállítások módosítása