HTML

MÁK FC

A MÁK FC a BCE gazdmatosait, gazdelemzőket, és barátaikat tömörítő kispályás labdarúgó csapat. Kedves Olvasó, itt találhasz aktuális infókat, statisztikákat és magánvéleményeket is. Barátságos meccsekre felkéréseket szívesen fogadunk. Szponzorációs megállapodásokat örömmel kötünk bármilyen céggel vagy magánszeméllyel.

Friss topikok

  • nbcee: Még nem írták ki, ha megtudok valamit, írok iwiwen, addig is készüljetek úgy, hogy 18:00. (2008.11.09. 16:27) Rájátszás
  • tomitom: Na ahogy látom ma már 18.45kor játszunk. rettegjetek, jövök (2008.10.06. 12:18) MÁK FC - Muffkátli
  • wegi: Tomitomot kölcsönbe adja a klub az őszi szezonra Hollandiába, de tavasszal visszatér a Mák Fcbe. A... (2008.08.17. 00:54) Átigazolások, pletykák
  • nbcee: Kis kiegészítés: Az ellenfelek néha (3-szor) úgy döntöttek, hogy nem jönnek játszani, csak sajnos ... (2008.04.16. 23:45) Az ELTE Ligáról (vélemény)
  • Ravenhill: Én az angol focit szeretem, legyetek fekete-fehérek. :) Róluk már film is készült - lehet, hogy ti... (2008.03.27. 20:10) Mezvásárlás előtt

Gyáli úti FC - MÁK FC

2008.11.20. 17:19 Erik10

rájátszás a 3. helyért 2. meccs

Gyáli úti FC - MÁK FC 2:0

Nagy izgalommal várta mindenki az idei év utolsó mérkőzését. A várakozásoknak megfelelően a csapat többsége kirobbanó formában érkezett a fagyos idő ellenére. A kerettel nem volt gond, cserék is voltak, és mindenki szemében ott lobogott a csapategység tüze.
A mérkőzést nagy kedvvel kezdte elit-alakulatunk, de nem örülhettünk sokáig, hiszen hamar jött az ellenfél első találata, egy tetszetős, gyors kontra végén. Ezután a csapat 6. sebességbe kapcsolt, hogy a hirtelen jött hátrányt ledolgozza. Nem sok sikerrel, hiszen az ellenfelünk gyors helyzetfelismerése révén, újból kihasználta pillanatnyi gyengeségünket, és előnyét 2 gólra növelte. A csapatunknak több sem kellett, ezután végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. Helyzetek tömkelegét hozta az első játékrész vége, de a találat elmaradt.
A térfélcsere után ott folytatta a csapat, ahol abbahagyta: sokpasszos játék, taktikai fegyelem és remekbeszabott ritmusváltások jellemezték játékunkat. Ha lehet még az előzőnél is több kapura tartó lövéssel és 3-4 kapufával mutattuk ellenfelünknek: ennek a meccsnek még koránt sincs vége. A csapat az elöző meccsen tanusított rossz cseretaktikájával is szakított, így a játék gördülékeny tudott maradni. Józsi és Joni is többízben megtalálta egymást a pályán, immár nem csak epés megjegyzéseikkel, hanem egy-két passzal is. Kuglics és Németh megadta a kellő stabilitást a védelemnek, Tomitom emelett (igazi fullback-ként) többször a támadásokhoz is felért. Toma isméltelten parádés védésekkel vétette észre magát, és a tavalyi szezontól eltérően, mérnöki pontosságú kidobásokkal indította a csatárainkat. Említésre méltó még, hogy Józsi új poszton debütált, és ennek köszönhetően megismerhettük védői kvalitásait is. A csapat 10esén rengeteg támadás ment kersztül, többször az őrületbe kergetette az ellenfél védőit Asztalossal és Bajnokkal. A ellenfél portásának eszén, ennek ellenére nem sikerült túljárni, így az eredmény nem változott.
A csapat nevéhez méltatlanul most nem volt szerencsénk, így az idei szezont vereséggel zárta a MÁK FC.


Játékosok: Toma, Peti, Erik, Joni, Tomitom, Berci, Józsi, Bence

Gólszerzők:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://makfc.blog.hu/api/trackback/id/tr68779779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása