HTML

MÁK FC

A MÁK FC a BCE gazdmatosait, gazdelemzőket, és barátaikat tömörítő kispályás labdarúgó csapat. Kedves Olvasó, itt találhasz aktuális infókat, statisztikákat és magánvéleményeket is. Barátságos meccsekre felkéréseket szívesen fogadunk. Szponzorációs megállapodásokat örömmel kötünk bármilyen céggel vagy magánszeméllyel.

Friss topikok

  • nbcee: Még nem írták ki, ha megtudok valamit, írok iwiwen, addig is készüljetek úgy, hogy 18:00. (2008.11.09. 16:27) Rájátszás
  • tomitom: Na ahogy látom ma már 18.45kor játszunk. rettegjetek, jövök (2008.10.06. 12:18) MÁK FC - Muffkátli
  • wegi: Tomitomot kölcsönbe adja a klub az őszi szezonra Hollandiába, de tavasszal visszatér a Mák Fcbe. A... (2008.08.17. 00:54) Átigazolások, pletykák
  • nbcee: Kis kiegészítés: Az ellenfelek néha (3-szor) úgy döntöttek, hogy nem jönnek játszani, csak sajnos ... (2008.04.16. 23:45) Az ELTE Ligáról (vélemény)
  • Ravenhill: Én az angol focit szeretem, legyetek fekete-fehérek. :) Róluk már film is készült - lehet, hogy ti... (2008.03.27. 20:10) Mezvásárlás előtt

Kedvenc meccseim

2008.05.08. 21:57 nbcee

Sok mérkőzésen vagyunk már túl, most egy kis válogatás következik, az általam legjobbnak tartott meccseinkből.

A legtöbb érzelmet felvonultató összecsapás szerintem a Lehány Margit elleni volt. Szimpatikus volt az ellenfél, mégis csak a hajrában sikerült egy közeli góllal behúzni a három pontot, ami után valósággal felrobbant a stadion. A mérkőzés után sor került a csapat illő megjutalmazására is...
Mi jut róla eszembe? A Rocky 2 című film vége, (mellesleg a csapatból többen is nagy Balboa-rajongók) mikor már iszonyatosan fáradtan, véresen leengedik a kezüket, nem védik a fejüket sem, csak azon igyekszik mindkét bokszoló, hogy utolsó erejével kiüsse a másikat.

A Sípcsont FC ellen is sikerült egy hihetetlen bravúr, a 0:3-as állást nyolc perccel a vége előtt kezdtük meg ledolgozni, és egy pontot sikerült is megmentenünk! A hab a tortán az volt, hogy egyetlen játékosunk nevéhez fűzödött mindhárom találat.
Persze itt egyértelmű a párhuzam, 'Pool-Milan-döntő. Talán a Sípcsont nem sértődik meg, de szerintem ha lettek volna tizenegyesrúgások, azon a sors egyértelműen a mi győzelmünket hozta volna ki.

És a legutolsó a sorban a GEK elleni mérkőzés. Addig még sajnos nyeretlenek voltunk az ELTE Ligában. Aznap esett az eső kint a KCSSK-n, borongós hangulatot keltve. Nem jött el egy cserénk sem, fontos alapemberek hiányoztak. Lógott a levegőben az újabb vereség. A meccs sajnos a várakozásnak megfelelően kezdődött, de 1:4-es állásnál hirtelen megráztuk magunkat és rászolgálva a nevünkre (erről írt az ELTE újságja is) megnyertük a találkozót egy csipet szerencsével, lecsendesítve az ellenfelet és a szurkolótáborát.
Hogy mi jut eszembe a meccsről? Fantáziátlan vagyok, de nem tudom semmihez sem hasonlítani. Talán a Menekülés a győzelembe című film, persze NINCS semmi párhuzam a filmbeli antagonisták és a GEK között.

És persze a Pinathinaikosz... de az egy másik történet.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://makfc.blog.hu/api/trackback/id/tr77460609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása